fbpx

Hipnoza

Hipnoza este o stare modificată a conștiinței, obținută printr-o metodă de relaxare profundă, care are ca scop accesarea facilă a subconștientului.

Această stare, denumită și transă, este similară somnului, însă diferența este că ești complet conștient de tot ceea ce se întâmplă cu tine.

În timpul sesiunii de hipnoză, primești sugestii a căror menire este să te ajute în atingerea scopului pe care ți l-ai propus.

Prin sesiuni repetitive de hipnoză, vei fi ajutat în realizarea priorităților tale sau a țelurilor propuse.

Cele mai frecvente utilizări ale hipnozei sunt:

Gestionarea durerii;

Gestionarea stresului post-traumatic;

Gestionarea insomniilor;

Eliminarea și înlocuirea obiceiurilor nocive cu noi obiceiuri benefice;

Combaterea fricilor și fobiilor etc.

Este un instrument prin care obținem rezultate mult mai rapid decât atunci când folosim puterea voinței, unde întâmpinăm rezistență din partea subconștientului.

Coaching prin reprogramare mentală pozitivă

Fie că ai făcut sau nu cursurile cu mine, sesiunile de coaching prin reprogramare mentală pozitivă reprezintă un mijloc și un instrument prin care obții suportul în transformarea ta, pentru a atinge performanțele dorite, în orice domeniu al vieții.

Prin aceste întâlniri, abordăm din mai multe unghiuri situația în care te afli și rezultatul pe care ți-l dorești.

Este un proces prin care îți clarifici și prin care pui concret în practică, pașii necesari pentru a genera transformarea în tine și cu tine, astfel încât începi în mod conștient să îți construiești viitorul.

Prin sesiunea de coaching prin reprogramare mentală pozitivă, care include și instrumente de recadrare, reformulare, comunicare, etc. vei descoperi că totul este în regulă cu tine. Tu ai resursele necesare pentru a-ți îndeplini scopul, iar procesul de schimbare este unul inevitabil, dar pozitiv, atâta timp cât tu îl conduci. Totodată îți va crește abilitatea de a percepe și integra cele mai bune opțiuni și oportunități pe care să le folosești pentru evoluția ta.

Te aștept să găsim împreună cea mai bună variantă de lucru pentru tine.

Preț și durată:

Hipnoză sau Reprogramare mentală pozitivă – 700 RON (90 min)/ ședință